luni, 3 mai 2010

De ce iubim bărbaţii?

Pentru că şi eu eram curioasă de felul cum o să arate un astfel de răspuns ...


De ce iubim bărbaţii?

Pentru că sunt înalţi sau scunzi, bruneţi sau blonzi, cu părul lung sau scurt. Pentru că pretind că nu le plac filmele de dragoste. Pentru că au un miros specific de care nu te mai poţi sătura. Pentru că au trupurile care se modelează perfect după al tău, pentru că petrec ore în şir la sală pentru a te impresiona apoi. Pentru că sunt puternici. Pentru că ştiu să bată cuie, să demonteze şi să asambleze, să schimbe prize şi pentru că pot căra greutăţi. Pentru că apreciază o sticlă de bere la adevărata ei valoare. Pentru că nu le plac copiii, deşi ştiu deja câţi copii vor vrea să aibă. Pentru că nu gândesc deloc ca noi. Pentru că mereu se gândesc la acelaşi lucru. Pentru că Jessica Alba îi înnebuneşte. Pentru că au un stil unic de a te enerva exact atunci când ai nevoie mai puţin, pentru că nu nimeresc niciodată florile preferate. Pentru că nu sunt atenţi la detalii, pentru că nu vor observa niciodată că te-ai tuns sau că ţi-ai luat o nouă pereche de cercei. Pentru că au un farmec aparte atunci când îţi zâmbesc pervers, simpatic sau diabolic pe stradă gândindu-se mai apoi cum ar putea să ajungă în pat cu tine. Pentru că îi sperie relaţiile serioase. Pentru că vor să îi iubeşti dar vor să fie şi liberi. Pentru că le plac aventurile de o noapte. Pentru că pot "iubi" în acelaşi timp mai multe femei fără a avea remuşcări. Pentru că au un stil enervant de a nu înţelege unele lucruri evidente. Pentru că ne mint frumos.
Pentru că sunt ciudaţi, pentru că ştiu să deseneze frumos. Pentru că ei cântă cel mai frumos la chitară şi pentru că nu este altceva mai frumos decât să îl asculţi dedicându-ţi o melodie, creaţie proprie.
Pentru că nu vor spune niciodată "te iubesc" decât în cazul în care chiar simt asta. Pentru că îţi oferă siguranţă şi stabilitate. Pentru că au un stil adorabil de a te ignora. Pentru că îţi place să te lupţi pentru ei şi pentru atenţia lor. Pentru că conduc prudent şi nu răspund avansurilor tale atunci când eşti în dreapta lor.
Pentru că spun mereu că le este dor de tine dar uită să te sune. Pentru că este un deliciu să îi priveşti cum încearcă să te agaţe.
Pentru ca se orienteaza în spaţiu. Pentru că sunt spontani. Pentru că nu iau viaţa atât de în serios. Pentru că par interesanţi şi pentru că îşi zâmbesc frumos atunci când te salută. Pentru că sunt foarte rezervaţi în ceea ce priveşte sentimentele lor şi ai ajunge chiar să crezi că ei nu simt. Pentru că se îndrăgostesc mai rar dar când fac asta sunt mai sinceri decât tine. Pentru că îţi zic ceea ce vrei să auzi şi pentru că pot aluga tristeţea cu o îmbrăţisare. Pentru că atunci când se întorc de la serviciu sau sunt obosiţi, sunt morocănoşi dar nu uită totuşi să fie drăguţi cu tine. Pentru că au păr pe mâini şi pe picioare. Pentru că au barbă sau mustaţă şi pentru că pielea ta se simte bine lângă pielea lor proaspăt bărbierită. Pentru că ei chiar apreciază o fustă scurtă sau un tricou decoltat.
Pentru că ştiu fizică. Pentru că se chinuie să îţi explice cele mai abstracte lucruri. Pentru că sunt ca nişte copii mici atunci când vine vorba de sporturi. Pentru că sunt competitivi şi vor mereu să fie cei mai buni. Pentru că mereu se simt obligaţi să achite ei nota de plată. Pentru că încearcă să îţi facă pe plac şi pentru că de cele mai multe ori cedează în favoarea ta.
Pentru că le plac lucrurile simple. Pentru că au răbdarea atunci când vin cu tine la cumpărături. Pentru că încearcă să ne înţeleagă. Pentru că iau decizii foarte repede. Pentru că le place să lenevească dimineată cu tine în pat. Pentru că te răsfaţă cu ce ştiu ei să gătească.
Pentru că poate nu iubim pe cine trebuie. Pentru că, deşi nu recunosc, au nevoie de noi pentru a se simţi împliniţi. Pentru că vrem să ne iubească şi ei.


Acesta este un colaj cu replici culese din dreapta şi din stânga. Mulţumesc pe această cale tuturor celor care au contribuit atât direct: Livia, Lucia, Cătă, Alex & co cât şi indirect şi se vor recunoaşte poate în descrierile de mai sus.

12 comentarii:

  1. "Pentru că nu vor spune niciodată "te iubesc"
    decât în cazul în care chiar simt asta" :)) pe cine mintim noi aici ?...

    p.s. apreciez ca ai incheiat colajul cu "raspunsul" meu :D

    RăspundețiȘtergere
  2. vad ca au contribuit si barbati la acest colaj... nu crezi ca e cam deplasat sa ca un barbat sa spuna dc iubeste barbatii ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Cătă=Cătălina, Alex=Alexandra

    RăspundețiȘtergere
  4. Cn plm e Jessica Alba???:))
    "Pentru că ştiu fizică." FAAAALS:))

    RăspundețiȘtergere
  5. Fizica nu stii tu, bai pensionarule! :P
    Cat despre Jessica Alba ... cred ca pensionaru e ghei.

    RăspundețiȘtergere
  6. de-asta iubiti voi barbatii? Pentru ca ne place noua Jessica Alba? Super motiv!Ai putea adauga faptul ca ne plac Nicole Scherzinger,Alyssa Milano,Eva Longoria,Jessica Simpsons si muuuulte altele...o groaza de motive sa ne iubiti :D.
    Si tu pensionarule...cred ca te-ai retras de muuult...si acum esti batran si senil...cum adica cine e Jessica Alba??? E MOTIVUL pentru care ne iubesc femeile!!! (nu pe bune acuma...e cam trist daca n-o stii)

    RăspundețiȘtergere
  7. Da, da, ai inteles bine. Jessica Alba este motivul!

    RăspundețiȘtergere
  8. Aia cu "pt ca stiu fizica" e buna :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Stim fizica... Adica intelegem legea gravitatiei, stim ceva termodinamica(doar gatim) NU CA VOI!!!
    CIUMA!!

    RăspundețiȘtergere
  10. pentru ca blogul tau e bun de citit in orele de info:))pt k i love you dear>:D<si mi-e dor de tine:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  11. uite k postu asta are mai multe commenturi dekt ala cu "dc iubim femeile". hah stiam eu k va batem si la asta! :>

    RăspundețiȘtergere