joi, 5 martie 2009

Suntem ceea ce iubim ...

Iubesc... sa alerg, sa stau cu prietenii, sa merg pe munte si sa nu ma opresc din mers, sa joc basket, sa (incerc sa) cant la chitara, sa ascult muzica, sa citesc, sa fac lumea sa zambeasca, sa zambesc, sa fiu optimista, sa fiu energica, sa mananc ciocolata, sa fiu organizata, sa dorm pana tarziu, sa gasesc repede ce am de cumparat atunci cand merg la cumparaturi, sa port bratari la mana, sa am muzica preferata pe player, sa fac poze, sa ma uit la filme, sa ma uit la Survivor sau Amazing Race, sa vorbesc engleza, sa vorbesc mult, sa pictez, sa merg cu trenul, sa vizitez locuri noi, sa fac sport, sa am parul lung, sa incalc reguli, sa fiu sincera, sa colectionez vederi, sa port esarfe, sa am porci la mine in camera, sa pastrez unele lucruri pentru mine, sa am mici secrete, sa vreau mereu ceva nou, sa am poze in camera la mine, sa fac ingeri in zapada, sa am camera verde, sa ma imbrac in culori inchise, sa lenevesc la soare, sa dorm la cabana, sa acord importanta lucrurilor marunte, sa ma dau cu parfum, sa ma joc cu copiii, sa merg la concerte, sa ma dedic oricrui proiect la care iau parte, sa invatz din fiecare lucru, sa fiu ambitioasa, sa ma bucur de fiecare clipa, sa fiu singura uneori, sa povestesc cu mum pana tarziu, sa fiu copil, sa fiu matura, sa iau decizii, sa fiu responsabila, sa fac planuri si sa ma tin de ele, sa fac promisiuni, sa visez, sa traiesc in lumea mea, sa traiesc intens fiecare clipa, sa tin la cei din jurul meu, sa ajut, sa fiu incapatanata, sa iasa totul cum vreau eu, sa fiu eu.

Sunt ceea ce iubesc!

6 comentarii:

  1. si ralu o iubeste pe nitzi porc:*:*:*:*
    suntem ceea ce iubim...imi suna cunoscut de undeva:Dte puuup thu!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. suna a text argumetativ la romana!
    niti loves you2!

    RăspundețiȘtergere
  3. auzi eu nu pot sa iti dau comm la o postre fara sa fi dat cineva inainte:D imi zici si mie cum! ca am de comentat la ultima :D:)

    RăspundețiȘtergere
  4. ma enerveaza k nu putem sa-ti dam comm:((

    RăspundețiȘtergere
  5. Numa comentariu nu este asta, sunt niste cacaturi care iti place tie sa le faci... Si citatul "suntemm ceea ce iubi" iti suna cunoscut, ha ! este de Nichita Stanescu.

    RăspundețiȘtergere
  6. Evident ca nu este comentariu, ci este doar un post pe un blog, care a pornit de la citatul de la un text argumentativ de la romana.
    Acum ca tot veni vorba de romana, corect se spune: "sunt niste cacaturi PR care iti iti place sa le faci".

    RăspundețiȘtergere